4gamers.be

GoldenEye-remake naar PS3 en Xbox 360

Door papfles, 19-07-2011 16:12, bron: computerandvideogames

Update

O wat zijn we toch snel met ons nieuws! Amper twee uurtjes geleden was het nog een gerucht en nu lijkt de komst van GoldenEye 007 Reloaded bevestigd. Het zou dus gaan om een HD-remake van het origineel, al zal deze nieuwe versie uiteraard ook een handvol extraatjes bevatten. De Wii-versie maakte al gebruik van de unieke besturing die de Wii-controller te bieden had en dus komt het niet als een verrassing dat de PS3-versie Move zal ondersteunen. Verdere details ontbreken vooralsnog maar wel zijn er al enkele screenshots opgedoken. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Origineel (19/07/2011, 14u20)

GoldenEye was en is een klassieker in het FPS-genre. Activision besloot een tijd geleden om het spel nieuw leven in te blazen door het naar Wii over te brengen, waarbij vele mensen dachten dat een HD-versie naar de HD-consoles zou komen.

Daar bleek uiteindelijk niks van aan te zijn, maar nu lijkt het dan toch bevestigd te zijn. De Franse versie van Amazon zegt immers dat GoldenEye 007 Reloaded een Xbox 360- en PS3-game zal worden. Geruchten wijzen erop dat Activision een nieuwe 007-game zou aankondigen op ComicCon, dus GoldenEye 007 Reloaded zou wel eens snel bevestigd kunnen worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.