4gamers.be

Final Fantasy IV gelanceerd via Steam

Door Jay, 18-09-2014 00:07

Update

Kijk eens aan. Final Fantasy IV is inmiddels effectief gelanceerd via Steam, inclusief achievements. Zoals verwacht gaat het om een wat opgepoetste versie van de 3D-remake. Het prijskaartje bedraagt 14,49 euro.

Origineel (17/09/2014, 13:12)

PEGI heeft Final Fantasy IV voorzien van een rating voor pc en meteen werd ook een releasedatum vermeld, zijnde 17 september, wat dus vandaag is. Mogelijk is die releasedatum inmiddels al verschoven, aangezien Square Enix nog niets omtrent een pc-release van de game heeft laten weten, maar dat het spel wel degelijk naar pc komt, lijkt dus wel al vast te staan. Mogelijk gaat het dan om een release via Steam.

Final Fantasy IV verscheen aanvankelijk in 1991 voor de SNES, zij het enkel in Japan en de VS, waar de game bekend stond als Final Fantasy II. In de loop der jaren werd het spel verschillende keren opnieuw uitgebracht, voor verschillende platformen, ook in Europa. In 2008 verscheen een 3D-remake van de game voor de Nintendo DS. Vermoedelijk is het die 3D-versie die binnenkort voor pc wordt gelanceerd.

Final Fantasy IV

  • Release: 05/09/2008
  • Ontwikkelaar: Matrix Software
  • Uitgever: Square Enix

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.