4gamers.be

Phoenix Wright-maker wou geen sequels meer na Ace Attorney 3

Door papfles, 14-03-2014 17:34

'Objection' is een gekende term voor gamers, zeker zij die bezig zijn met Nintendo-platformen. Het komt uit Ace Attorney en wordt veelal gekoppeld met Phoenix Wright, het advocatenpersonage uit de franchise. De maker van de franchise, Shu Takumi, wou echter niet verder gaan na Phoenix Wright: Ace Attorney Trials & Tribulations, de derde game in de reeks.

"Ik had het gevoel dat het verhaal rond Phoenix gedaan was en dat de reeks stopgezet moest worden. Het is belangrijk om te weten wanneer je een verhaal moet beëindigen en ik wilde vermijden dat we het bleven uitrekken, waarbij de latere games een schim zijn van het origineel", zegt hij. Toen Ace Attorney 4 er dan toch kwam, wilde hij een nieuw hoofdpersonage en een nieuw verhaal, maar werd er toch aangedrongen om Phoenix te gebruiken, waardoor hij de beschuldigde van het spel werd. Hij heeft de franchise sindsdien lange tijd gerust gelaten, maar zal binnenkort toch weer aan het hoofd staan van een nieuwe game in de franchise staan.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.